Godsägarinnan & två små bakverk!

augusti 27, 2010

Foto1153.jpg

Igår kväll var jag på Rörstrandsgatan och Raw (underbar restaurang!) med två av mina bästa vänner Anna och Helena. Dessa två tjejer kan verkligen diskutera allt om bakning i timmar. De ska till och med gå på en surdegskurs nästa vecka! JA! I know… Hallå tjejer come on! De är i alla fall båda min hovleverantörer… (kan man säga så?). Tydligen var det något gott äppelbröd på gång. Can’t wait.

Det roliga är att vi är så himla olika. Den ena väntar barn nr 2 och bor i villa i Hässelby med sin make, den andra är mammaledig med sitt första barn oc är sambo med sin Honk. Och så är det jag. Dessutom tycker de att jag klär mig som en godsägarinna (!?), medan de två är hippare än hippast. Hallå. Love you girls! Puss

Foto1151.jpg

Leave a Comment

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Latest posts

Latest comments

Archives

Categories