Glad midsommar!

juni 20, 2014

svensk-midsommar-sverige-932492

Ligger i soffan och kollar på nyhetsmorgon. Så skönt. Slappa. Känns som om semestern redan är här. Ska slappa i två dagar nu sedan är det dags förr korrläsning av Rosa Kokboken som duktiga formgivaren Karin Tingstedt nu snart har trollat till. Så spännande! Ska bli så otroligt kul att se.

Idag är ju jordgubbsdagen. Ja, igår också som nog är den mest intensiva dagen för alla odlare. Inklusive pappa. Ni vet väl att jordgubbar innehåller många nyttigheter, bland annat folat (B-vitamin), antioxidanter och fibrer. Och det är inte mycket som slår goda jordgubbar. Bären innehåller dessutom mer C-vitamin än apelsin. En portion jordgubbar kan ge mer än rekommenderat dagligt intag av C-vitamin säger experterna. Och ett litet tips är att ta ut bären ur kylskåpet och se till att de får rumstemperatur innan du äter dem. Då kommer smaken fram.

Nu ska vi strax åka till Norrköping. Ska bli supermysigt. Hojtar därifrån :). Nedan är från i fjol då vi firade hemma hos min underbara syster Frida. Snodde bilden av Johanna.

1014317_10152276704826542_1812070787_n

Leave a Comment

Din e-postadress kommer inte publiceras.

7 Comments on “Glad midsommar!

Latest posts

Latest comments

Archives

Categories