Gillar du pärlor?

april 16, 2014

Skarmavbild 2014-04-15 kl. 16.36.00

 

En liten påskpresent från mig är 15% rabatt på alla dessa fantastiska smycken från Frogpearl. Ange koden benson i kassan så får ni rabatten. Frogpearl är väldigt känt och etablerat och säljs i en massa utvalda butiker. Förutom de fina smyckena till förmån för Childhood Foundation har bland annat Sara Varga en egen kollektion. Kolla in den här.

Känner ni till processen hur en pärla blir till?
Det är något magiskt och samtidigt helt naturligt med hur pärlor blir till. Att en mussla kan skapa ett smycke, att det tar flera år och att det endast är ett fåtal sorter som har förmågan. Pärlor är fantastiska skapelser där varje pärla är unik. På Frogpearl har alla en passion för pärlor och med en VD som är Certifierad pärlgraderare, från GIA Education, skaparjust Frogpearl smycken som blir speciella av hög kvalitet. Pärlorna de använder är äkta odlade sötvattenpärlor som uppnår den näst högsta kvalitetsstandarden, s.k. AA-gradering. Frogpearl brinner för pärlor med karaktär, de som har en unik form eller färgsättning, det är det som gör att ditt smycke blir personligt.

Frogpearl startades 2011 för att man ville påverka smyckesindustrin till det bättre. Det bästa sättet att göra detta på är att börja sälja smycken själv och göra det på rätt sätt. Smycken ska bäras med stolthet. Frogpearl drivs av underbara Felicia Sobocki.

Leave a Comment

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Latest posts

Latest comments

Archives

Categories