Gigantisk träskiva och programblad

oktober 28, 2011

Idag är jag bara hemma. Perfekt inneväder. Så underbart. Ska iväg ikväll en sväng. Tid hemma är så värdefullt. Får så mycket gjort då. Har haft en underbar kille på besök som är smed. Johan har gjort en massa snygga detaljer i min lägenhet och ska nu få ordning på en del av mina kläder med en snygg installation. To be continued.

Fick också en gigantisk rund träskiva (2×2 meter) levererad av en annan kille, som jag har specialbeställt och som jag snart ska måla på. Det blir intressant och förmodligen kommer den att finnas med på utställningen “MENU”. Cross your fingers.

Bland allt annat kontorsgöra så producerar jag just nu “BTK Rekords” programblad. “BTK Rekord” är en av Sveriges största bordtennisklubbar (som jag själv har representerat) och spelar i elitserien. Damerna vann ju som bekant SM-guldet i fjol. Jag har varit marknadsansvarig där i snart tio år. Att göra programblad faller på mitt bord varje år. Jag gillar faktiskt det och nästan det enda konsultuppdrag jag har behållit. Ovan har ni årets framsida… Vad tycks?

Sa jag att jag har sjuk träningsvärk idag? I have. Spelade tennis igår för första gången på länge. Tennissäsongen i Miami närmar sig.

Leave a Comment

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Latest posts

Latest comments

Archives

Categories