Gästspel i tidningen “Pingis”

juni 14, 2010

I månadens “Pingis” gästspelar jag med min artikel om Susan Sarandon och Jan-Ove Waldner. Kul tycker jag. Minns när jag själv var omskriven i samma tidning för första gången. Tror att det var exakt 15 år sedan. Känner mig lastgammal. J-O och Äpplet ska hälsa på Susan och SPIN New York i nästa vecka. Fan jag önskar jag var i New York just nu. Har fått flera roliga inbjudningar till olika tillställningar. Förutom SPIN och Waldners och Appelgrens vistelse, så har jag fått ett par inbjudningar till filmpremiärer. Bland annat Ian Herpleins film om Michael Jackson “Gone to soon”, som sänds på SVT den 25:e juni. Röda mattan i NY och 200 inbjudna. Jag tackade vänligen nej. Det känns dock väldigt roligt att man börjar komma in i USA-svängen lite.

Leave a Comment

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Latest posts

Latest comments

Archives

Categories