Gäst hos Malou

april 3, 2013

Anna%20Benson%20blev%20h%C3%A4ftigt%20k%C3%A4r%20i%20en%20annan%20kvinna

I dag var jag gäst hos Malou i “Efter Tio” på TV4. Malou är en så otroligt varm och proffsig journalist. Jag har träffat en del och det är få som gör mig så imponerad. Programmet är ju ett bra forum och tar upp många viktiga frågor. Jag var där för att prata om kärlek och mina böcker “C” och “A”. Min kära förläggare Annika var med och kollade så att jag skötte mig. Först blev jag fin i sminket. Och eftersom jag är lite vithårig i botten (!) så fixade de även det. Med brun mascara! Efter programmet lunch med fina Ulrica på Lotto.

Min surprise? Ja, det var väl att jag släpper ny bok nästa höst, M. Som i? Eller var det något annat?

Leave a Comment

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Latest posts

Latest comments

Archives

Categories