Gansevoorth South Beach

oktober 26, 2010

Foto0760.jpg

Passar på att göra lite reklam för “mitt” hotell. Idag tryckte jag upp hissen till “R” (rooftop). Det är sånt jäkla party där jämt vilket gör det både omöjligt för en gammal pensionär som jag att både sova, prata i telefon och läsa bok, men i veckorna är det lugnare då alla partyweekers är out of town. Det kommer alltid så mycket folk om helgerna till Miami. “Plunge” som rooftopen på Gansevoorth South Beach heter var mitt stammishak tidigare. And I love it. De är bäst på att memorera namn och uppmärksamma en. “Ah Hello Miss Benson, the Swedish journalist, welcome back! How is life?”. Och jag bara älskar det. The VIP-treatment. Det är ju inte så att alla har access to the roof. Nästa vecka ska jag besöka Gansevoorth i New York av en alldeles speciell anledning. Will tell you more. And I know det går inte att undgå var bikinin kommer ifrån, men jag fick den typ gratis och får snuskigt bra betalt för att ha den. Dream on. Bjuder på MAGEN! Puss

Foto0759.jpg

Leave a Comment

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Latest comments

Archives

Categories