Galamiddag i stadshuset

augusti 8, 2015

anna-benson

Jag och Ullis var i stadshuset (pampigt!) i torsdags på galamiddagen av Eurogames som pågår denna vecka i Stockholm. Världens största HBTQ-idrottstävling. Så bra tävling tycker jag! Jag hejar givetvis på vårt svenska hopp Matilda Ekholm som deltar i bordtennis och förväntas vinna. Heja heja! Själv är jag nog inte tillräckligt bra för att ställa upp.. Inte hållit i ett rack på so long. Det var mycket folk på plats. Bland annat tävlar Kajsa Bergqvist i tennis… Träffade fina Pernilla Wiberg också som jag lärde känna när vi lagade mat i Rosa kokboken I. Fantastiska Lars Lerin var också på plats som även är ambassadör för Eurogames. Såväl som min Tobias Karlsson som bjud på ett bejublat smakprov från sin dansshow “En dans på rosor”. Så duktig är du! Birgitta Ohlsson (FP) höll ett grymt tal!

Tack Wonderland för en trevlig kväll och fina Cia Österberg för bilden. Och tack Hellen för klänningen! Se alla som var där här och här.

Lars-lerin-euro

dsc_0058

birgitta-ohlsson-fp

dsc_0138

dsc_0221

Leave a Comment

Din e-postadress kommer inte publiceras.

1 Comment on “Galamiddag i stadshuset

Anna Nilsson / augusti 9, 2015

Kan man älska nån på avstånd så är de jag i dej kram

Svara

Latest posts

Latest comments

Archives

Categories