Gabriel har landat

december 7, 2011

Igår kväll landade min älskade vän Gabriel. Han ska vara här i tre månader i sträck! Lyllos honom! Själv måste jag ju flyga till Stockholm då och då. Gabriel har varit här i fem vintrar nu och det var faktiskt här jag lärde känna honom när jag och min vän Sonja Aldén var i Miami på semester för fyra år sedan. Det är fantastiskt med så fina vänner. Är så otroligt tacksam för er. Ni är min familj.

Gabbe och jag åt en middag på Lincoln Road, flanerade gatan upp och ner, gjorde ett pitstop på Ghiradellibutiken där vi smakade gratischooklad. Ja, precis som vanligt. Naturligtvis hade vi massor att prata och skvallra om. Ja, precis som vanligt. Vi har massor kul framför oss.

Leave a Comment

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Latest posts

Latest comments

Archives

Categories