Fullt ös medvetslös

mars 9, 2013

Igår var det fullt ös med vår turné igen. Vi besökte först Kungsmässan, sen vidare ner till bästa Ullared som jag älskar så :). Boris som var i Paris har lovat att sitta i mitt knä hela dan idag men igår fick vi klara oss utan honom. Ullared är ett fenomen och jag blir alltid lika imponerad. Sen efter Ullared vidare mot Bee Bar som jag faktiskt skriver om i nya boken. Ett gäng härliga människor var på plats vilket värmde extra. Tack! Och sen vidare till ett av årets stora partyn signerad Connoisseur. Denna gång ute på Stenungsbaden i Stenungsund. Oj oj vad genröst och påkostat. Jag älskar smokingfester. Tack bästa Fröken Ytterskog och co. Vilken kväll. Behöver jag tillägga att jag somnade som en stock? I did.

Dessutom hade vi privatchaufför kvällen till ära. Flott flott flott.

Leave a Comment

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Latest comments

Archives

Categories