Huvudet högt och så en blick

april 3, 2010

Miami Mar 020

Vädret i Miami är helt fantastiskt just nu. Jag har har aldrig sett så mycket folk på stranden som idag. Hjälp! Misstänker att det är en hel del påskfirare. Jag lapade sol några timmar idag på stranden. Det är nog det bästa jag vet. Var bara tvungen. Min vän René bjöd med mig på sin Jet ski, men jag avstod. Får bli en annan dag. Har mycket att göra, vilket är väldigt roligt. Varför blir det ALLITD så när det gäller mig? Jag tror nog jag trivs bäst med att ha det så.  Men att ha det så här är en dröm. Saknar dock alla mina nära och kära på hemmaplan.

Och till Carros förtjusning så vill jag bara meddela att jag har massor på gång! New York i slutet på nästa vecka med en massa spännande innehåll som jag just nu håller på att boka.

Åt micropopcorn ikväll. Gud så gott. Jag älskar det.

Man ska gå med huvudet högt tycker jag. Så härligt när man möter människor och man kan titta dem i ögonen istället för att de tittar ner eller åt ett annat håll. Mötte en blick idag och fick ett så otroligt härligt leende tillbaks att hela jag blev varm inombords. Tack. Underbar känsla. Prova ni också.

Idag älskar jag livet lite extra. Hoppas ni också gör det.

Puss

Leave a Comment

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

1 Comment on “Huvudet högt och så en blick

Josefine / april 3, 2010

Finaste du vad vi saknar dig här hemma nu. Tur att vi har bloggen och kan följa dig i ditt liv (nu kanske lättare än någonsin IOM att du alltid rusar fram mellan allt du har att göra). Fortsätt att le och sprida glädje runt dig! Ler man mot en sammanbiten människa som man möter på gatan brukar de oftast spricka upp i ett varmt leende och det bästa är att det leendet vandrar vidare till nästa, nästa osv. Njut av Miami och kom hem snart så att vi också får mötas av ditt smittande leende!

Svara

Latest posts

Latest comments

Archives

Categories