Fuck I miss u

november 18, 2012

Jag är otroligt lyckligt lottad som har min systers barn. Hon har tre små rackare som jag får mysa med då och då. Nu har Edvin åkt hem efter några dagar vid min sida. Supertomt! Var är den lille skitungen? Han som aldrig har åkt tunnelbana? Han som aldrig har sett Globen? Han som aldrig har tagit en fredagsdrink? Han som älskar 3D bio? Han som aldrig vill gå och lägga sig? Han som tar ooootroligt mycket plats när han sover? Han som gärna gör roliga miner så snart kameran tas fram? Han som busar alla dygnets vakna timmar? Fuck I miss u!

Igår besökte vi Naturhistoriska museet. Har ni varit där? Grymt coolt med Cosmonova och den globliknande bion. Jag har faktiskt aldrig varit där tidigare, men minns att jag besöket en väldigt snarlik, om inte ännu större, i Paris när jag bodde där. Verkligen coolt. Vi kikade på korallernas värld och besökte några utställningar, bland annat “Människan genom åren”. Sen begav vi oss till Solvalla där Edvins pappa tävlade om några miljoner.

Leave a Comment

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Latest posts

Latest comments

Archives

Categories