Ft. Lauderdale och köttbullar på IKEA!

mars 26, 2010

Miami 2010 033

Underbara läsare. Jag har mycket att göra, vilket är väldigt roligt. Mina små utflykter resulterar i jobb, vilket är super kul. Har en artikel i helgens tidning i Aftonbladet och även premiär för en ny grej imorrn. Lovar att berätta! Igår cruisade jag runt i min underbara bil och hade siktet inställt på Ft. Lauderdale och IKEA. I Ft. Lauderdale bodde jag och min kompis Sonja för ett år sedan i några veckor. Förutom att vi spelade strandtennis dagarna i ända, shoppade, solade och badade vi. Vi åt också mat på en mysig italiensk krog som jag också åt lunch på igår. Så härligt gumman att njuta av att vara tillbaks där igen och minnas alla våra härliga minnen vi skapade där. Jag har faktiskt inte varit i Ft. Lauderdale sen jag kom hit. Att åka längs Las Olas Boulevard är läckert. Mindes också de eviga löparrundorna länga strandpromenaden.

Efter Ft. Lauderdale cruisade jag vidare till IKEA. Riktigt roligt! Tyckte att 80% av alla skyltar stod på svenskar och inser att hela världens befolkning borde kunna rätt mycket ord på svenska. Skulle naturligtvis ha ätit köttbullar om det inte var för att jag redan hade ätit. Blev lite smått och gott på IKEA. Varför lyckas det alltid bli det? Jag gick till och med på ta-det-självlagret för att få den riktiga känslan fast jag inte hade något att hämta där. IKEA me like.

 

Miami 2010 002

Miami 2010 017

Miami 2010 013

 Miami 2010 007

Miami 2010 023

Leave a Comment

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Latest posts

Latest comments

Archives

Categories