Frukost med Regina Lund

oktober 8, 2013

Regina Lund Lydecker & Boussard Hökarängen

Idag träffade jag Regina Lund på frukost. Fina, starka, modiga Regina som kämpar mot sin cancer. Jag är imponerad över hennes mod. Mellan skratt och tårar pratade vi om kampen. Vilket helvete. Jag har bara varit bredvid och har svårt att förstå. Även om jag har sett så mycket. Varit där. Men ändå inte. Regina beskriver ändå på ett sätt som blir lättare att förstå. Pedagogiskt enkelt. Även om det är så svårt. Vilket helvete. Vi pratade om cellgifter, besked, operationer, bra och dåliga dagar, håret. Hennes kala hjässa påminner mig. Hon är en kämpe. Envis. Hon ska klara attacken. Det finns inget annat. Ni kan läsa mer om Reginas kamp i min nästa bok, “Rosa Kokboken” till förmån för Cancerfonden. Se gärna den fina intervjun med Regina från TV4s Nyhetsmorgon.

Bageriet som vi sågs på heter Lydecker & Boussard i Hökarängen och jag som är rätt kräsen var imponerad. Underbart litet ställe med eget bageri. Med bröd som dessutom inte innehåller några cancerframkallande produkter.

Lydecker & Boussard Hökarängen Anna Benson Lydecker & Boussard Hökarängen Lydecker & Boussard HökarängenCYMERA_20131008_150502

Leave a Comment

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Latest posts

Latest comments

Archives

Categories