Frukost i Hammarby Sjöstad

juli 14, 2010

Foto0494.jpg

I morse träffade jag en av mina bästa vänner Gabbe. Han är en klippa och helt underbar. En fin axel att luta sig mot. Vi åt frukost i hans hoods Hammarby Sjöstad. Mysigt men VARMT! Vilken värmebölja i Stockholm. Jag älskar att äta frukost ute. Det är en härlig start på dagen. Och då mitt kylskåp ofta gapar tomt blir det en smidig utväg. Alla resor gör att jag nästan aldrig kan köpa hem något att ha hemma, vilket är både bra och dåligt.

Skönt att mellanlanda en dag i mitt hem. Jag ska bara vara hemma och fixa lite. Gabbe ska ha allsång i Katrineholm ikväll med Amy Diamond som gäst och imorrn ska han till Norrköping där både Charlotte Perrelli och Sarah Dawn Finer gästar. Önskar jag var där, men har annat kul på gång. Kan man klona sig?

Leave a Comment

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Latest posts

Latest comments

Archives

Categories