Frihetskänsla – nakna kvinnor

januari 16, 2012

Nu är jag i full gång med målandet igen. Vaknade tidigt i morse och hoppade i ett par shorts och målade klart tavlan ovan. Frihetskänsla. Känner ni igen den? Påminner ju lite om en av mina favoriter “Hold my hand”. Det är lycka att få måla. Jag njuter verkligen. Och som ni ser blir det nakna kvinnor även här i Miami den 18:e februari (ställer ut 1 februari i Stockholm). Vad tycks?

Ikväll är det Idrottsgalan i Sverige. Ibland önskar man klona sig. En av mina bästa vänner Sonja Aldén står på scen också. Det är mycket galor just nu. Jag gillar dem faktiskt. Igår var det Golden Globe här i USA som vi kollade på. Madonna vann pris bland annat. Och Rooney Mara var nominerad, men Meryl Streep knep det priset.

Leave a Comment

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Latest comments

Archives

Categories