Friends in town

december 31, 2011

Great day – again! Lite stressad över mitt bokmanus som min redaktör ska ha på måndag, men jag satt några timmar i morse innan jag mötte upp min fina lillasyster på stranden. Hoppas dock hinna få klart allt till måndag. Verkligen kalasväder idag i Miami och jag njöt verkligen. Julia börjar bli fint solbränd och vi hade riktigt mysigt några timmar. Under dagen landade flera vänner här i Miami. Bland annat Tobbe och hans kompis Jocke som flög in från Hawaii, inte minst en annan god vän. Vi åt alla en otroligt god middag ikväll på Lincoln Road. Innan dess drack vi lite bubbel hemma hos mig. Alltid lika trevliga Anders och hans son Christoffer kom också förbi. Miami är en liten pärla. Ja, lite av en svenskkoloni. Så mycket svenskar här just nu. Jag hjälpte två lite vilsna unga svenska tjejer idag på Wahlgreens. Jag kanske ska bli guide?

Leave a Comment

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

2 Comments on “Friends in town

Catarina / december 31, 2011

Åh, jag är så “j-a” avundsjuka på Er;;;; Ha en härlig nyårsafton och jag vill igen säga hur glad jag är att jag hittade din blogg. Massor med tips som jag måste testa som jag missat själv “over there”. Och härligt väder vekar ni ha – kan väl inte bli bättre? Coola vänner på en cool plats i världen!

Svara

    Anna Benson / januari 2, 2012

    Tack fina! Det är helt underbart här! This is life.

    Svara

Latest comments

Archives

Categories