Framför kameran i sanden

juni 20, 2011

2011-06-20 16.50.31.jpg

Idag har det varit full rulle och mycket nytt. Mot eftermiddagen började jag komma in i det. Det är en del att tänka på. Vi har varit och filmat söder om Göteborg idag och jag har lärt mig vad “fusing” är för något. Vet ni det? “Fusing” är en teknik man använder för att forma glas. Jag fick till och med testa lite. Det är kul när man får lära sig nya saker. Efter “fusingen” åkte vi till “Åsa Havsbadscamping”, som är väldigt härligt och lugnt och skönt. Här gjorde vi lite olika klipp. Jag låg bland annat fullt påklädd i sanden med mina vackra gummistövlar och “påade” ett inslag.

Teamet är underbart. Fredrik är inspelningsledare, Chris fotograf och Martin projektledare. Martin (Örnroth) jobbade tidigare med “När & Fjärran”, har gett mig bra feedback och väglett mig under hela dagen.

Nu ska jag läsa på inför morgondagens äventyr. Kommer garanterat somna som en stock. Ovaggad. Imorrn ska jag lära mig något helt nytt som jag faktiskt har velat lära mig länge. Kommer vara galet. Häng med!

2011-06-20 16.49.16.jpg

2011-06-20 17.56.42.jpg

2011-06-20 12.14.56.jpg

Leave a Comment

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

2 Comments on “Framför kameran i sanden

Mia B / juni 21, 2011

När jag tittade på den första bilden så tänkte jag “jäklar vad jag känner igen den där killen”, men kunde inte placera honom. När jag sedan läste namnet Martin Örnroth så klickade det. Gillade honom som attan när han var med i När och Fjärran.

Ser mycket fram emot att se det färdiga resultatet på tv sen!
Kram….

Svara

    Anna Benson / juni 21, 2011

    Tack snälla Mia för dina härliga kommentarer. Glädjer mig att du läser. Martin är toppen! Kram

    Svara

Latest comments

Archives

Categories