Första koll

maj 4, 2011

0_1.jpg

Frukost på sängen är få förunnat. Jag ligger och läser mitt manus som jag strax ska skicka iväg på första koll. Nervöst. Idag ska jag filma igen så ni vet var ni har mig. Det regnar, inte lika kul när man ska vara ut hela dan. Kram på er! Tack för att ni finns och läser så flitigt. Det värmer!

Leave a Comment

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

2 Comments on “Första koll

Brain Seltzer / maj 4, 2011

Frukost på sängen? Fick du den levererad eller fick du masa dig upp och hämta den själv? Ser gott ut, nu har jag levt på lite väl mycket amerikansk frukost ett tag. Tror mitt blodomlopp skulle må bra av lite mer ortodox frukost….

Ha en bra dag i regnet Anna!

Svara

    Anna Benson / maj 4, 2011

    Masa upp mig och hämta den själv. Men det funkade. Fick sedan ligga i sängen och läsa i flera timmar innan jag begav mig ut i kylan. Nu långt varmt bad för att tina upp. It’s a hard life.

    Svara

Latest posts

Latest comments

Archives

Categories