Förbereder TV-inspelning

juni 14, 2011

2011-06-14 19.20.56.jpg

Ikväll är jag bara hemma. Så otroligt skönt. Första kvällen på jag vet inte när. Det regnar här i Stockholm, vilket känns underbart. Älskar det. Blir varm i hela kroppen när det regnar men har ändå tänkt att elda en brasa. Mest för mysfaktorn. Det är högt tempo just nu och jag må ha ett skönt flow jobbmässigt som jag är otroligt tacksam för. Tack! Jag avvaktar detaljer om ett stort kommande projekt och lovar att berätta om det väldigt snart. Idag har jag haft några spännande möten inför andra projekt i framtiden. Träffade bland annat Johan Petré på lunch, som är en av Sveriges bästa festfixare, om inte den bästa? Imorrn är det också full fart. Just nu förbereder jag min lägenhet inför en TV-inspelning som ska ske i min lägenhet hela morgondagen. Och nej denna gång är jag inte skådespelare. Jag får nöja mig med att vara konstnär (på väggarna). Puss

P.S. Är det ok att ångbasta tre gånger på en och samma dag? D.S.

2011-06-14 19.20.34.jpg

Leave a Comment

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Latest posts

Latest comments

Archives

Categories