Inför my Miamilife och glasögon

september 4, 2010

_DSC2759.jpg

Jag befinner mig i en härlig fas i livet. Vet inte riktigt vad som lurar runt hörnet. Underbar känsla. Just nu är det många bollar i luften och jag är inte riktigt säker på vilka som landar. Kan man säga så? Men visst är det många roliga grejer på gång. Det är också en del förberedelser inför min nästa Miamivisit. Beräknar resa om några veckor. Längtar. Till sol och värme. Hösten knackar verkligen på dörren här i Sverige. Kanske har den redan kommit?

Idag har varit en skön dag. Jag hade massor grejer planerade så som Utomhus-SM i pingis i Kungsträdgården och en invigning av nya Bo Concept på Drottninggatan med Andreas Johnson som skulle giga. Jag hoppade båda eventen. Tog det piano och köpte glasögon istället. Har haft glasögon i många år, men använder dem sällan. Hade till och med linser under min bordtenniskarriär. Trodde väl att jag skulle se bollen bättre. Hur som helst hittade jag äntligen några glasögon jag verkligen gillade. Kunde inte bestämma mig. Köpte allihop. Får dem om en vecka slipade och klara. Will show you.

Nu ska jag trots allt svida om och hoppa i mina high heels för att gå på kräftskiva på Gerdas. Enjoy your Saturday folks. I do.

Leave a Comment

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Latest posts

Latest comments

Archives

Categories