Flyg i 24 timmar

juni 18, 2011

2011-06-17 14.16.17.jpg

Igår tog jag bilen ut till Arlanda och mötte upp min goda vän Aldo från Miami. Han arbetar på flygbolaget “United” och reser mer än någon jag känner. Vi pratade tidigare i veckan och bestämde oss för en lunch igår. Det innebar att Aldo flög Miami – New York, New York – Köpenhamn, Köpenhamn – Stockholm för att äta lunch med mig. I feel honored! Efter vår lunch hade Aldo en timme innan hans plan tillbaks samma väg gick. He is “the up in the air guy”. Love u. Väldigt härligt med vänner.

På tal om vänner – tog det över två timmar i trafiken att ta mig hem från Arlanda, vilket innebar att jag missade min pedikyrtid med en av mina bästa vänner, Anna. Så tråkigt. Ibland vill jag ha en egen helikopter.

Leave a Comment

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Latest comments

Archives

Categories