Flow in life

april 7, 2010

Har en underbar känsla idag. Så härligt. Älskar när vinden griper tag i mitt hår och jag går där på boardwalken och det känns som om jag är ett med hela världen. Jag älskar Miami. Så härligt när man har flow. Inte bara i sitt yrke eller idrott utan i livet. Jag har det just nu. Tänker mycket på de nära och kära jag har. Även om det finns mängder av människor i min närhet så är det ett fåtal som verkligen verkligen betyder något. De vet själva. Jag brukar vilja tala om det för dem. Känns som om de är med mig men ändå så långt borta.

Haft ännu en underbar dag. En bra dag “på jobbet” som fortsatte i några timmar i solen för att sedan avslutas på en underbar restaurang vid havet. Kan det bli bättre?

Life is good and I love it. Tack! Ser fram emot spännande och händelserika dagar. Är så glad som får vara med om allt detta!

Förresten fått reklam på bloggen. Hoppas ni inte misstycker. Puss

Leave a Comment

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Latest posts

Latest comments

Archives

Categories