Finlunch på Råkultur

september 18, 2013

Lunch på Råkultur

Igår träffade jag mina fantastiska vänner Snäckan, Lisa och Hellen på Råkultur. En läckert ställe mittemot Spårvagsnhallarna typ. Älskar lokalen. Och maten likaså. Trots att de är sushiexperter hittade jag en massa gott. Ankbröst, råbiffrullar, hängmörad oxrygg och en massa annat. Äter man på lunch på Råkultur ska man helst sitta ett par timmar. Väldigt lyxigt härligt. Mina fina vänner är working ladies och skyndade iväg på möten.

Tänker på vad vi stressar. Hur jag stressar. Samtidigt som jag skriver om hur så mycket är stressrelaterat. Så mycket skit. Jag ska slå av på takten. Nästa gång blir det två timmar på Råkultur.

Lunch på Råkultur

Leave a Comment

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Latest posts

Latest comments

Archives

Categories