Finest Awards!

februari 23, 2012

Igår hade jag äran att vara prisutdelare på Finest Awards på Café Opera. En mycket trevlig tillställning och jag måste säga att det var längesen jag hade så kul. Extra roligt var att Sanna Bråding var konferencier (Sanna var redaktör och inspelningsledare på “Den hemlige miljonären”) samt att en av mina bästa vänner Sonja Aldén och jag fick dela ut pris tillsammans. Vi hade väldigt kul på scen! Jag, Sonjas och hennes manager Nancy partajade sedan. Ja, inte så mycket alkohol men nog släppte vi loss alltid och det är inte så ofta jag gör det. Underbart! Tack fina och duktiga Alexander Erwik alias Mr Finest för en fantastisk kväll! Kul att träffa en massa vänner i minglet. Satt bredvid trevliga och snygga Meral som vann pris för lång och trogen tjänst. Älskar hennes klänning! Mycket folk var det. Se alla bilder här.

Jetlag? Nej.

Leave a Comment

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Latest posts

Latest comments

Archives

Categories