Fin i barret

mars 27, 2013

I går var jag och klippte mig (äntligen!) hos bästa Bobby på Humlegårdsgatan. Mitt hår har verkligen fått växa det sista året. Senast jag klippte mig var hos en mexikanare i Miami. För ett år sedan. Nej dumma mig jag klippte faktiskt topparna i somras. Japp that’s fact. Så sprang jag på Bobby häromdagen och jag citerar “Anna, VEM klipper dig? Någon?” och därav mitt lilla besök hos honom idag. Bobby som är en välkänd frisör klipper en massa profiler bland andra Danny och Anna Sahlin och några hunda till. Vackra Anna som spelar i “Jesus Christ Superstar” på Göta Lejon just nu kom efter mig idag. Vi träffades första gången i Miami för fem år sedan.

Leave a Comment

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Latest posts

Latest comments

Archives

Categories