Film hela natten…

maj 9, 2010

Ibland har jag otroligt svårt att sova. Ofta när mitt huvud går på högvarv jobbmässigt och idéerna sprudlar. Det är en häftig känsla. Ofta kommer de bästa idéerna mitt i nätterna, när inget verkar omöjligt. Inatt hade/har jag svårt att sova och kollade på två filmer. Såg bland annat Invictus med Matt Damon. Kanske har ni redan sett den, men om inte, se den.Väldigt bra! En liten tår trillade… Sann historia baserad på boken “Playing my enemy”. Handlar om Nelson Mandela och Rugby. Filmmusiken “Colorblind” är slående. Att det är Clintan Eastwood som har regisserat imponerar.

Jag älskar att vara uppe mitt i nätterna. Känns lite “busigt”. Jag har nog alltid varit en kvälls- och nattmänniska. Jag har upptäckt att jag är extremt bra på att vakna långsamt på morgonen… Det kommer jag nog göra senare idag, om jag somnar någon gång vill säga… Enjoy your Sunday!

Leave a Comment

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Latest posts

Latest comments

Archives

Categories