Fika på Mocco hos Christos!

augusti 24, 2010

Foto1097.jpg

Efter jobbet idag gick jag på väääldigt high heels heeela vägen till Nybrogatan och innefiket Mocco. Jag skulle möta upp Linda och Pernilla som jag träffade i Miami. Kul! Verkar som om det blir flera reunions framöver. Festfixaren, Christos Neo, ligger bakom Mocco. Det är väldigt fräscht ställe och rekommenderas starkt. Christos ligger också bakom Sveriges största kändisgolftävling – Christos Masters. I år går den av stapeln den 2 september. Tror han är rädd att jag ska vinna då jag ständigt bara blir inbjuden till middagen på kvällen. Christos och jag hade en del grejer ihop under min tid på Kungsängen Golf Club. Idag visade han mig veckans “Hänt Extra” där man kan läsa om Christos inbjudan till Tiger Woods. Vet inte om ni läser såna där skvallerblaskor, men lite kul tycker. Sorry, men tror inte Tiger kommer Mr Neo.

Foto1096.jpg

Foto1098.jpg

Leave a Comment

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Latest posts

Latest comments

Archives

Categories