Fick syn på…

april 26, 2012

Jag fick en trevlig överraskning när jag bläddrade igenom den fina tidningen “Affärsresenären” igår. Läser ni den? Den är bra och en massa trevliga tips på olika grejer runt om i världen. Sen kom jag till näst sista sidan där jag plötsligt fick syn på min bok. Verkligen kul! Tack snälla för uppmärksamheten! Blir så glad att boken “C” fortfarande lever på så många håll och kanter.

Leave a Comment

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

6 Comments on “Fick syn på…

Maria / april 26, 2012

Och snyggt har de gjort det också, Anna!

Svara

Mariana Kihlström / april 26, 2012

Snyggt, nu blir det en ny bok att inhandla. Spännande !

Svara

    Anna Benson / april 27, 2012

    Vad kul Mariana! Hoppas du gillar den! Kram

    Svara

Kerstin / april 26, 2012

Jag ser fram emot maj när jag får läsa din bok. Köper den någonstans i glasriket.
Tack för kepsen, den kom snabbt 🙂

Svara

Latest comments

Archives

Categories