Fick ett fint…

januari 15, 2012

…meddelande från min “gamla” franska lärare. Tänk vad härligt det är med små ord ibland. Det är så enkelt men gör så mycket. Jag hade aldrig pluggat franska när jag flyttade till Frankrike 17 år gammal och efter ett år pratade jag mer än jag borde… och det var också då som kära Agneta Ekström från Viken i Helsingborg började fila till den, särskilt det grammatiska och vi har hållit kontakt sedan dess. Jag kallade henne alltid för fröken fräken i klassrummet och idag fick jag ett litet meddelande från henne som jag blev väldigt glad över. Tack!

Och jag passar på att tacka alla andra som skriver fina små meddelande till mig då och då. Jag blir väldigt glad och läser allt. Tack snälla för att ni är så många som skriver. Kul! Det betyder mycket.

Leave a Comment

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

2 Comments on “Fick ett fint…

frk burre / januari 16, 2012

DU betyder mycket! Ses på tis hos miss A

Love J

Svara

    Anna Benson / januari 18, 2012

    Tack detsamma Burre! You rock my world sometimes!

    Svara

Latest posts

Latest comments

Archives

Categories