Favorit i repris

januari 9, 2012

Ja, favorit i repris. Jag sa ju att jag skulle ha fler av dessa dagar. Så otroligt härlig start på dagen med denna långa promenad längs stranden. Jag tog ett dopp i det blå idag också. Jag har slutat med att vara badkruka. Tramsigt. Älskar att sitta på South point och insupa atmosfären, kraft och energi. Inloppet till Miami är där så det är mycket trafik på vattnet. Samtidigt som vågorna slår vackert. Älskar mina coola skor från Nike. De är sådana man går barfota i och grymt sköna. De är egentligen runningshoes men jag har dem mest när jag går.

Nu har jag precis kikat på ett antal förslag på omslaget av min nya bok; Why not. Spännande. Ska snart visa lite smakprov. Och varför släppa en bok när man kan släppa två eller flera? Har nåt kul att berätta också. Will tell u.

Leave a Comment

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

2 Comments on “Favorit i repris

Victoria / januari 11, 2012

Hej!
Tack för en kul blogg. Känns som om man får vara i Miami, trots att man bara jobbar och jobbar hemma i Sverige.
Tänkte höra vad det är för modell på dina supersnygga Nikeskor?
Med vänlig hälsning/ Victoria

Svara

    Anna Benson / januari 11, 2012

    Tack snälla DU för att du läser! Vet faktiskt inte riktigt vad modellen heter men den finns i alla välsorterade butiker. Och det som är så härligt är att man kan lätt vara barfota i dem. Kram!

    Svara

Latest posts

Latest comments

Archives

Categories