Färger, bajsbrunt och vitt i Stockholm

februari 6, 2013

I dag har jag sprungit lite överallt känns det som. Vissa dagar är sådana. Bland annat har jag hyrt en stor lokal där jag ska hålla på med ett mycket spännande projekt. Can’t wait to tell u!! Känns supercoolt! Träffade härliga och alltid lika glada Andreas som är en del i detta. Kul! Träffade även min förläggare Annika och vi planerade för kommande månad. Det händer mycket nu framöver. Annika och jag ska ju ut på en liten turné och prata om samt signera böcker… Lovar att återkomma med turnéschemat. Gjorde sedan en intervju för tidningen Solo angående boken “A”. Sprang förbi färgbutiken och inhandlade en massa nytt material.

Förresten idag blev Stockholm vitt igen. Notera att det var barmark i morse. Jag älskar när det är vitt ute. Mycket bättre än det gråa trista. Just det ja så köpte jag en bajsbrun soffa idag också. Bara för att?

Leave a Comment

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

2 Comments on “Färger, bajsbrunt och vitt i Stockholm

Jane / februari 6, 2013

Vackra vinterbilder =)

Svara

Latest comments

Archives

Categories