Får jag böter nu?

juli 26, 2010

Ikväll var jag på bryggdans med nästan hela familjen. Ett gäng syskon och en pappa saknades. Väldigt mysigt. Spelade på chokladhjulet utan att vinna. Varför kan man aldrig ge sig? Jag är envis som en åsna. Kristianopel är verkligen idylliskt. Min syster gifte sig där för nästan exakt ett år sedan. Ett besök på Sött & Salt är ett måste. Körde väldigt fort med min rallybil ikväll förresten. Var uppe i 200 km/h. Det var en häftig känsla. Får jag böter nu för att jag skrev det? Jag utmanar ödet. Gillar att göra just det. Livet känns rätt okej idag btw.

Leave a Comment

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

3 Comments on “Får jag böter nu?

Kjell / juli 26, 2010

har du inte fastnat i kameran mellan Bergkvara o Bröms så klarar du dej polisen måste ha bevis. De kan inte ta dej på ditt erkännande.

Svara

    Anna Benson / juli 26, 2010

    Tack Kjell! Känns bra att veta. Nej ingen kamera inom synhåll!

    Svara

Rebecka / juli 27, 2010

Härligt, vilka minnen, jag var ju där med er för 1 år sedan!! 🙂 hälsa familjen
Kram Snäckan

Svara

Latest posts

Latest comments

Archives

Categories