Fan vad jag är bra på tennis!

oktober 23, 2010

Foto0676.jpg

Tennis är helt klart min favoritsport och med tanke på Stockholm Open hemma så finns det inget annat än att lira…ja ni hänger väl med? Man blir ju galet inspirerad, även om Söderling försvann idag. Idag stod Aldo för motståndet och jag får verkligen passa mig då han om några gånger kommer slå mig. Sjuk backhandspin. Till och med bättre än Herr Berlings. Forehandloopen var inte heller dum även om den gick ut oftare än in. Inte van vid sådan power. Imorrn bitti ska jag spöa Ian som äntligen är back in town. Sa jag att Aldo haltade av banan och stretchade i en kvart? I did not. Fan vad jag är bra på tennis. Förresten jag är inte en albino som bilden nedan visar.

Foto0677.jpg

Foto0678.jpg

Leave a Comment

Din e-postadress kommer inte publiceras.

1 Comment on “Fan vad jag är bra på tennis!

Fridas friend Freddie / oktober 25, 2010

You GO girl! Long to beat you again. On court that is!

Svara

Latest posts

Latest comments

Archives

Categories