Exotiskt med delfiner i vattnet

maj 20, 2010

När jag var på “The Standard” i helgen hoppade delfinerna i vattnet precis nedanför bryggan. Kändes rätt overkligt. Glömmer ständigt bort vilken exotisk plats jag lever på. Påminde mig under kvällens löprunda längs boardwalken och vattnet. Det hade regnat lite precis och allt kändes så friskt och framförallt grönt. Älskar när alla växter få den där friska påtagliga gröna färgen. Så vackert. Som ni vet springer jag alltid längs vattnet på tillbakavägen, så även ikväll. Och att höra vågorna slå och båtarna i horisonten är lycka. Och harmoni på något sätt. Jag lever i ett paradis och jag älskar det.

Att det bästa idéerna och tankarna kommer under dessa stunder är ingen slump. Prova du också! Hitta din “exotiska” plats i livet.

Leave a Comment

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Latest posts

Latest comments

Archives

Categories