Efva Attling mingel

september 25, 2010

Igår minglade jag på Efva Attling eventet som Bindefeldt anordnade. Mycket trevligt. Bjöds på fina snittar och massor champagne. Eventet var på biografen Astoria där Efva lanserade sin nya kortfilm som handlar om – henne själv. Mycket märklig men otroligt kul. Gästlistan för kvällen var celeber. Träffade och pratade en sväng bland annat med Carolina Gynning som var där med sin Alexander. Hon bar mig sprida vind för våg att hennes konstutställning  på PUB i november är grym. Det betvivlar jag inte! Önskar jag kunde komma. Efteråt gick jag till Sturehof och åt hummersoppa innan jag drack drinkar på Riche. Oj snart är det slut med alkoholen. Nästa vecka Miami och mitt andra liv.

Leave a Comment

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Latest posts

Latest comments

Archives

Categories