Europarelease

november 8, 2011

Igår var jag Europareleasen av ett av världens mest populäraste tv-spel – Call of Duty som släppte den tredje delen igår. Det var en cool tillställning på Ambassadeur med Subito som arrangör (thanks to you!). Jag och härliga Ola Lauritzson (alias Gi-Ola) mös ihop och käkade hamburgare (!) och snackade böcker med snyggingen Viktor Åkerblom som är så duktig. Efteråt mötte vi upp bästa Gabriel på Grand Hotel som äntligen är tillbaka från Dubai! Kvalitetstid med grabbarna är få förunnat. I love.

Fotbollsgalan? I know. Skådade herrlandslaget på Grand istället. Men grattis Lotta och Zlatan! Good for you!

Leave a Comment

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

2 Comments on “Europarelease

Brain Seltzer / november 8, 2011

Menar du att du inte var på fotbollsgalan? Och i stället gick på releaseparty för ett tv-spel? Här anar man nästan ugglor i mossen Anna, som den idrottsprofil du ändå är så borde du varit på fotbollsgalan!

Men visst, hamburgare lät gott. Vad var det på fotbollsgalan? Flamberade vaktelbröst rullade i saffran med slänggungade svartrötter och vin från druvor trampade av nordafrikanska oskulder?

Hopaps du hade en trevlig kväll! /J

Svara

Anna Benson / november 9, 2011

Hmm nej hade inte tänkt att gå på fotbollsgalan (trots att jag älskar idrottsgalor) men hade dock tänkt möta upp en massa på efterfesten. Dock tog tröttheten överhand och mys med vänner kändes bättre för stunden. Data-spel är inte så illa Jocke. Hoppas du mår bra! Kramar till dig

Svara

Latest posts

Latest comments

Archives

Categories