Eufori in New York

oktober 8, 2011

Vilken fantastisk dag jag har haft. Filmat hela dan och är egentligen helt slut. Men är så euforisk och så tacksam för allt härligt som händer så tröttheten spelar ingen roll. New York-programmet kommer bli grymt! Ska filma imorrn förmiddag också innan jag hoppar på ett plan till Stockholm. Vädret i New York är underbart, såklart kallare än Miami, men ändå väldigt härligt. Var mycket på 5th Avenue idag och i Central Park.

Ikväll var jag på SPIN New York. Susan Sarandons pingiskubb på Manhattan. Så roligt då jag blir så otroligt välkommen och omhändertagen när jag kommer dit. Har varit där rätt många gånger. På SPIN kastade de in mig i en uppvisningstävling. Jag förlorade tillslut mot en fransman efter en helt okej match. Jag har dock varit bättre. Fan vad man tappar snabbt. Susan som jag har träffat ganska många gånger hade beställt in mat och dryck efter förlusten och bjöd mig att äta middag med henne. And so I did. Vi hade massor att prata om och satt som två turturduvor och pratade film. Kan jag få med henne i mitt kommande projekt mån tro? Vore inte det ascoolt? JO!

Susan täcker btw flera husväggar just nu, i en stor reklamkampanj runt om på Manhattan.

Och sist men inte minst är jag otroligt stolt över mina kära vänner som jobbar på DICE i Stockholm. Ni vet de som gör spel åt EA? De har precis släppt”Battlefield 3″. Läckert när man ser reklam på Time Square och taxibilarna. Stolt!

Leave a Comment

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Latest posts

Latest comments

Archives

Categories