Ett paradis

maj 12, 2013

Anna Benson njuter vid poolen i Costa Navarino, Grekland

Jag har landat i Grekland. Kalamata för att vara exakt. Det går direktflighter varje lördag hit. En härlig transferkille mötte oss igår och körde oss till Costa Navarino. Ett paradis. På vägen stannade han och köpte jordgubbar till oss direkt från fältet. Underbar känsla. Och pappa jag lovar att de var i klass med dina. Har ni varit i Kalamata vet ni att överallt ser ni olivträd annars. Grekland är världens största producent av oliver. Och just Kalamataoliverna är nog de allra bästa enligt mig. Så till Costa Navarino då som ligger helt magiskt precis vid vattnet. Ja, ni kommer få hänga med mig en vecka här. Bland annat en av världens vackraste stränder. Har jag sagt att jag älskar mitt jobb? Jo, jag är här för att skriva en artikel bland annat.

Beach Costa Navarino

Beachwalk Costa Navarino

image

View Costa Navarino

Leave a Comment

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Latest comments

Archives

Categories