Ett par dagar i Malmö

november 26, 2011

Nu har jag varit i Malmö i två dagar med bästa Karin som äger och driver “Made in Malmö”. Karin har gjort omslaget till min bok “C” och ska nu formge hela min bok “Why not” som blir lite av en designsaga… Så spännande – har sett ett utkast. Ska bli superkul! Malmö är faktiskt riktigt mysigt. Hann till och med lite shopping mellan möten. Dock inte träffa bästa Linda som tänkt :(. Det är härligt att vara grymt effektiv ibland och precis tvärtomt ibland. MEN varför bodde jag inte någon annanstans än Grand Hotel Garden? Fy. Me no like. Karin och jag var på vernissage på GKM också innan middag på Lemongrass som var riktigt flott. Bye for now Malmauuuu.

 

Leave a Comment

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Latest posts

Latest comments

Archives

Categories