Ett nytt Ronald McDonald-hus byggs

september 1, 2012

Igår var det dags för ännu en runda golf. Denna gång på Lidingö Golfklubb. Dock blev den inte så lång då regnet verkligen öste ner. Trots bästa kläderna från Nike som höll mig varm och torr så var det ändå inte superkul. Golf spelar jag helst när det är sol och varmt ute… Dock var  jag med flera med och slog ett slag för Ronald McDonald-huset som byggs i Uppsala. Där familjer med långtidssjuka barn kan bo. Detta i samarbete med barncancerfonden. Kan jag bidra så gör jag! Gör du det du också!

Leave a Comment

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

2 Comments on “Ett nytt Ronald McDonald-hus byggs

John Houdi / september 2, 2012

Sorry att jag inte kunde hjälpa dig med bilden under paraplyet, då ditt kort var fullt. Ser att det blev en bild ändå…

Svara

    Anna Benson / september 2, 2012

    Haha yes det blev lite bilder… Inget kul väder att spela i! Tvi! Hoppa ditt spel gick bättre… Kram!

    Svara

Latest comments

Archives

Categories