Ett kvällsdopp och “Nyfiken Gul”

juli 5, 2010

Foto0359.jpg

Ikväll ringde min fantasiska vän Gabriel och bjöd ut mig på middag. Vi åt på “Nyfiken Gul” vid Årstaviken. Otroligt härligt ställe där du grillar ditt eget kött. Faktiskt det bästa jag har ätit på länge. Väldigt gott och rekommenderas varmt. Dels för maten, men också för den goda utsiktens skull. Efter det cruisade vi runt i min cab och njöt av en av de bästa sommarkvällarna på länge, om inte den bästa. Förutom att upptäcka lite (för mig) nya  stadsdelar så som Jarlasjön och Marinstaden i Nacka så åkte vi och tog ett kvällsdopp vid Hellasgården i Källtorpssjön. Det var 22 grader i vattnet vilket passar en badkruka som jag helt okej. Inser att jag har badat hur mycket som helst under mina tre veckor i Sverige. Stockholm har så många dolda vackra pärlor.

Gabriel tack för en kväll jag alltid kommer att minnas och för att du är du. Kärlek.

Foto0357.jpg

Foto0358.jpg

Foto0351.jpg

Leave a Comment

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Latest posts

Latest comments

Archives

Categories