Ett hockey-VM glider förbi…

maj 9, 2012

Alltså jag älskar sport. Men nej jag måste säga att hockey inte är min favvosport. Och visst är det knasigt att vi har ett ishockey-VM i huvudstan som går obemärkt förbi? Alltså 7000 och tomma läktare kan inte ses som ett lyckat pr-arbete!? Men är det någon som bryr sig om hockey? Not me.

Leave a Comment

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

2 Comments on “Ett hockey-VM glider förbi…

Mona / maj 12, 2012

Tyvärr så är jag en hockeynörd, har själv spelat, även på landslagsnivå. Vilken adrenalin kick man får på banan, måste upplevas – som så mycket annat……!!!!

Svara

    Anna Benson / maj 13, 2012

    Oj det visste jag inte Mona! Vad duktig du är! JAg har försökt och älskar ju sport i allmänhet men hmm nja inte riktigt hockey…

    Svara

Latest posts

Latest comments

Archives

Categories