Ett annat liv

oktober 20, 2013

Lunch på Finefood Mat & Kärlek i Hammarby Sjöstad

I fredags åt jag lunch med underbara Anna Lundell som jag har lärt känna i Miami. Vi pratar alltid om Miami, sol och värme. Mm mitt hjärta slår för den staden. Det livet. På tal om liv fick jag en flashback när jag satt där på Finefood i Hammarby Sjöstad och åt lunch. Ett väldigt trevligt ställe för övrigt. En deli med underbar mat. Precis bredvid ligger Luma Park och jag minns att jag precis innan jag flyttade till Miami tackade nej till ett jobb där. What if I had said yes? Då hade jag suttit på Finefood och ätit lunch varje dag. Med några coola Acneskor och kavaj. Kanske något mer. Långt ifrån det liv jag har just nu. Även om det ibland händer att jag har såväl Acneskor som kavaj. Ibland vill jag ha många liv. Och jag kan ibland längta till tiden då jag hade ett fett skrivbord och en vd-roll.

Anna hade underbara blommor till mig! Thanks babe!

Lunch på Finefood Mat & Kärlek i Hammarby Sjöstad Lunch på Finefood Mat & Kärlek i Hammarby Sjöstad Lunch på Finefood Mat & Kärlek i Hammarby Sjöstad Lunch på Finefood Mat & Kärlek i Hammarby Sjöstad

Leave a Comment

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Latest posts

Latest comments

Archives

Categories