Entreprenörer på Rival

juni 24, 2014

_1

Igår kväll träffade jag min kompis Bella från Göteborg. Hon är grym. Och en fantastisk entreprenör. Inte minst inspiratör. Kreativiteten flödar när vi ses och den ena affärsidén efter den andra dyker upp. Bella är minst lika galen som jag så ibland finns inga begränsningar. Just nu letar vi kontor till våra verksamheter i Stockholm. Så har ni något så hojta! Gärna Södermalm…

Middag på Rival som är så härligt och fullt av en massa kreativa människor. Mariatorget är riktigt riktigt trevligt. Kan tänka mig att bo där en sväng.

Jag håller på att prova en massa nya hudkrämer. Har ju lite problemhy som jag äter medicin för. Just nu är mitt ansikte torrare än Sahara ifall ni undrar så den krämen blir det inte mer. Och snälla sol kom och hjälp min hy bli bra igen.

Och så vinnarna: Satu Andersson, Heléne Nilsson och Anders Larsson ni tre var först med att gissa rätt – Barcelona. Japp dit bär det av till på torsdag. Can’t wait. Ni vinnarna för vars ett signerat ex av min bok C på posten. Enjoy!

Nu ska jag cykla till Pontus! på lunch. Har en mysig lunchdejt! Hej hopp!

_2 _3 _4

Leave a Comment

Din e-postadress kommer inte publiceras.

3 Comments on “Entreprenörer på Rival

Heléne / juni 24, 2014

En av de tre nya ägarna till boken C <3 Blir perfekt semester läsning nu när även solen gått på semester 😉 Njut av Barcelona Anna! Kram

Svara

Marie Rein / juni 25, 2014

Blir väldigt nyfiken! Från en som är kreativ :))

Svara

Latest posts

Latest comments

Archives

Categories