En stark och fantastiskt vacker kväll

maj 15, 2012

Det blev en fantastiskt vacker och stark kväll igår. Förutom jag så var det Anders “Arga Snickaren”, Dogge och Malin Berghagen som berättade sina historier. Jag är lite tagen idag och det blir naturligt väldigt emotionellt för mig varje gång jag berättar min historia. Oavsett om det är i radio, tv, på scen eller för en vän. Det gör ont. Fortfarande. Men det är mitt sätt att bearbeta och jag är tacksam för att jag får göra det. Så stort tack för att jag trots allt fick berätta min historia igår. Det var ett magiskt ögonblick och alldeles tyst i publiken. Otroligt starkt och vackert. Jag pratade om kärleken och hur stark den kan vara och precis när jag avslutade just med ordet “kärlek”, klev min så begåvade vän Sonja Aldén in på scen till allas förvåning och sjöng “Kärlekens lov”. Vackrare än så blir det inte. Låten är dessutom bibelns text och beskrivning av just kärleken. Ni vet “tro, hopp och kärlek och störst av allt är kärleken”. Låten finns på Sonjas nya skiva “I Gränslandet”. Lyssna på den!

Rival var fullsatt igår (cirka 800 kvinnor) och slutsålt sedan länge. Jättetack till 4good som anlitade mig som talare. En stor ära. Och tack till min härliga redaktör som fanns vid min sida igår och som framförallt höll i mina böcker som fanns till försäljning. Ett stort tack också till älskade Sonja. Du är en ängel. Inte minst tack Jenny Puronne för fina bilder. Tack! Och kom ihåg; störst av allt är kärleken.

Leave a Comment

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

4 Comments on “En stark och fantastiskt vacker kväll

Mona / maj 15, 2012

Så sant att Kärleken är störst och som man ska vårda ömt…!! Men även den som gör mest ont…. Nån som man verkligen tro på vad hon sjunger om är väl Sonja ,vilken röst och närvaro.
Fortsätt va stark…… Kram

Svara

Lill / maj 16, 2012

Lyssnade på dig i måndags-fint, köpte din bok. Nu har jag precis läst ut C och kinderna är blöta!

Svara

    Anna Benson / maj 17, 2012

    Tack snäll Lill för att du ville läsa inte minst lyssna på mig. Hoppas vi ses igen. Kram!

    Svara

Latest posts

Latest comments

Archives

Categories