En söndag i kyrkan…

april 2, 2012

Igår var det dop för min systers dotter Elin. Så mysigt. Bara att gå i kyrkan en söndag tycker jag är otroligt rofullt och känns fint. Kristianopel kyrka är dessutom mycket vacker och ligger precis vid havet. Min syster gifte sig här för lite mer än två år sedan. Ett magiskt bröllop. Men igår var det Elins dag och vi var där och firade henne. Jag och mina syskon Emil och Julia fick förtroendet att bli faddrar. Min kusin hade bakat en fin liten tårta. Min fina underbara familj. Välkommen till världen Elin.

Leave a Comment

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

4 Comments on “En söndag i kyrkan…

Ann-Margret Nilsson / april 3, 2012

Underbara foton från dopet.Elin är ju mycket lik din mormor när hon var liten. Fina bilder på er alla.
Kram
Ann-Margret din mormors syster

Svara

Anna Benson / april 3, 2012

Ja, verkligen fint dop. Oj är hon lik mormor? Måste få se en bild. Har du någon? Kram

Svara

gunnel / april 3, 2012

Elin är ett fint familjenamn – så då har hon nåt från mammas sida (utseendet) & pappas sida (namnet) – men det e nog en tillfällighet, men min mamma Elin skulle varit glad@-}–

Svara

    Anna Benson / april 3, 2012

    Gunnel! Det är ingen tillfällighet. Frida nämnde din mor som en fin koppling. Kram!

    Svara

Latest posts

Latest comments

Archives

Categories