En skön låt och sol

februari 25, 2014

CYMERA_20140225_094232

Jag är igång med min träning igen. Ja, det är inte Miami. Det är bara till att inse. Men visst Stockholm är inte fy skam heller. I helgen tittade solen äntligen fram. Så härligt. Värme vet jag inte men ljust var det. Johanna och jag var ute och sprang runt Årsta. Tog en liten fem-minutare mitt i och satte oss på bryggan i Liljeholmen. I bland behövs inte mycket. Bara en skön låt och lite sol för att livet ska vara på topp. Och fy sjutton vad bra det känns att landa i soffan efter en lång runda. Att se Sverige förlora OS-guldet kanske inte var superkul men ändå väldigt mysigt. Helgen var rätt lugn. Försöker “ha helger”. Rätt skönt att dra ur sladden. Jag som älskar mitt arbete kan annars jobba jämt. Hur har ni det?

CYMERA_20140225_094243CYMERA_20140225_094253

Leave a Comment

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Latest posts

Latest comments

Archives

Categories