En sann shopaholic!

maj 25, 2011

2011-05-25 15.04.44.jpg

Jag måste vara en tacksam bokmal. Ja, det flesta böcker jag läser tycker jag är bra. Idag har jag läst ut boken “En shopaholic i New York” skriven av Sophie Kinsella. Den handlar om exakt det titeln säger. Mycket bra! Måste nog säga att jag känner igen mig i vissa avseenden. Dessvärre. Min taktik är att inte gå i affärer om jag inte ska shoppa. Annars går det inte så bra. Tack Anna för en bra bok (love and miss u). Anna var faktiskt den som lärde mig känna New York, som är en av mina absoluta favoritstäder. I love it. Förresten trots att jag utger mig för att vara bokmal så var det ett tag sedan jag läste ut en bok. Landetkänslan får mig att ta det piano med en bok i handen. Och på tal om piano så ska mitt kära piano faktiskt få flytta in här på landet efter sommaren. Avslutningsvis “En shopaholic i New York” är en bra bok. Läs den för sjutton! Särskilt ni tjejer! Vem i RLC vill ha?

Leave a Comment

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Latest posts

Latest comments

Archives

Categories