En magisk kväll

november 18, 2011

Igår kväll var en helt magisk kväll. Särskilt att få ha så otroligt många nära och kära på plats. TACK alla ni för att ni fanns där. Det var en fantastiskt betydelsefull kväll på alla sätt och vis. Knappt 350 personer på plats som minglade friskt. En hel del kommentarer om männen. I like that. Känns väldigt tomt nu när så många män har lämnat mig. Alla tavlor sålde dock inte slut men jag tror och hoppas att det gör det inom kort. Håll tummarna. Utställningen “MENU” kommer alltid att vara väldigt speciell då det var min första i Sverige. Det är så otroligt många som bidrog till denna kväll. Ekerum Konsthall med grabbarna Holmer i spetsen (se nedan) är ju mitt kära galleri och jag kan inte med ord beskriva hur tacksam jag är och hur mycket jag ser fram emot de närmsta fem åren tillsammans med er. Min pappa, lillebror och lillasyster var på plats, se nedan. Flera vänner bland annat Fredrik Berling och Stefan Sauk inte minst stora delar av RLC var också på plats. Det var underbart härligt pressuppbåd och jag vet att det blir en hel del press framöver. Håll utkik. Läste glatt om det fina eventet i Expressen idag bland annat. Sanna Bråding och hennes team var där och filmade för ett program på Kanal 5. Produktionsbolaget Meter var också på plats och gjorde lite grejer. Kvart i åtta sladdade fabulösa Lena Endre in direkt från en filminspelning. Bästa du – tack. Du är att lita på.

Fina Annika Blomfeldt och Richard Forss underhöll med bravur och skapade fantastisk stämning. Richard på saxofon på vita mattan i sann New York-style och Annika mer klassiskt på sin läckra cello. Jag underhöll också en kortis och höll ett litet tal. Se nedan. Bilder här och här och en massa mingel, bloggar etc. hittar ni bara ni googlar “Anna Benson och vernissage”.

Tack! Jag lever min dröm. TACK.

 

“För ett år sedan målade jag min första tavla. Jag blev rätt nöjd med den och på julafton i Miami några veckor senare skojade jag med en vän om vi inte skulle ha en utställning. Sagt och gjort så hade jag min första vernissage på en rooftop på ett fantastiskt hotell i Miami en månad senare, 24 januari. Utställningen sålde slut. Nu tio månader senare är jag representerad av ett av Sveriges största gallerier och har tolv utställningar bokade – bara i Sverige.

Ibland känns det som om jag lever i en dröm. Det är en fantastisk häftig känsla.

Kvällens utställning heter “MENU” och är en meny av nakna män. Av skiftande karaktär. Vi har bland annat “Naked Waldner” som naturligtvis är Jan-Ove Waldner – genom tidernas bästa bordtennisspelare. Vi har “Mr Thomas”. Och jag älskar ju att skriva och skriver alltid små texter till varje målning. Det är nästan halva nöjet. “Mr Thomas” är som ni säkert redan skådat 😉 Thomas Di Leva. “Mr Thomas – everyone is Jesus. Jau mou di Leva”. Sen har vi ju några av de avmålade männen på plats här ikväll. “Desicion-taker” är min kära far. Tack fina pappa för att du är här ikväll. Jag älskar dig.

Vi har också en omtalad tavla – “Mr Macho – hard-on the outside. Soft on the inside” Det är ingen mindre än Stefan Sauk. Tack snälla underbara Stefan för att du är här ikväll. Det finns ännu fler män att skåda som ni kan se.

Tack till alla inblandande i denna kväll (Ekerum Konsthall, Zap Events med Stephanie Bonn i spetsen, Anders Schön, J.Design, Mediagallerian, Guapa, Richard Forss, Annika Blomfeldt). Jag är otroligt tacksam för att ni har sett till att detta är möjligt och att jag kan leva min dröm.

Mitt största tack går till alla er här ikväll. Det betyder otroligt mycket för mig att ni är här. Enjoy your night”

Anna Benson

Anna Benson - Vernissage Menu

Leave a Comment

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

10 Comments on “En magisk kväll

Hanna Jakobsson / november 18, 2011

Hej Anna!
Vad roligt att det går så bra för dig.
För mig är du den lilla “haninen” som inte kunde prata rent när du var dagbarn hos min mamma under en tid.
Kram Hanna

Svara

  Anna Benson / november 18, 2011

  Haha “lilla haninen” vilket betyder? Prata rent minns jag. Minns även dig. Hoppas allt är toppen. Tack för att du skriver till mig. Kram!

  Svara

Ellen / november 18, 2011

Vilken fin klänning du hade!
Passar dig riktigt bra!:)
Kraam!

Svara

  Anna Benson / november 18, 2011

  Tack snälla Ellen! Jag är helt såld på långklänningar nuförtiden. Love them. Kram!

  Svara

Anonym / november 18, 2011

Du är fantastisk Anna, verkligen!

Svara

Emma Iderot / november 18, 2011

Du är fantastisk Anna, verkligen!

Svara

  Anna Benson / november 18, 2011

  Tack snygga fina Emma! Hoppas du mår bra. Nästa gång vill jag ha dig på plats irl. Kram!

  Svara

Ellen / november 18, 2011

Jag kan förstå att du gillar långklänningar, för det är så himla fint med det!
O du passar även i det!:)
Jag tycker det är väldigt intressant och läsa din blogg:)
Kraam!

Svara

  Anna Benson / november 20, 2011

  Tack snälla Ellen – vad gullig du är. Tack för att du läser. Kraaam!

  Svara

Latest posts

Latest comments

Archives

Categories